Videnskaben bag K18

Når bioteknologi møder hårpleje

Efter at have brugt et årti i laboratoriet på at scanne og teste alle aminosyresekvenser på tværs af hele keratin-genomet, der udgør menneskehår, opdagede vi en unik sekvens (et bioaktivt peptide), der bringer beskadiget hår tilbage til sin oprindelige, ungdommelige tilstand.
Dette er vores K18Peptide™.

 

 

Forstå håret og dets opbygning

Når vi rejser ind i de inderste lag af håret for at nå kernepolypeptidkæderne (keratinkæder), er vores revolutionerende K18Peptide™ den helt rigtige sammensætning af ingredienser, til at passe ind og forbinde ødelagte kæder.

k18 videnskaben bag science

 Mere produkt er ikke lig med bedre hår

Traditionelle konditioneringsprodukter skjuler skader. De lapper og fugter det ydre lag af hår uden at reparere knækkede bindinger i kernen. En midlertidig løsning, men skaden er der stadig.

Traditionelle re-bonding produkter lapper skader. De reparerer knækkede bindinger i cortex, men de virker også som en hård lim, der vaskes ud med vand. En midlertidig løsning, men det vil blive slidt med tiden.

 

 Hår er ikke lavet til produkter

Alt, hvad du tilføjer til dit hår, gør det mere trængende, kræver mere opmærksomhed og produkt, forårsager mere unødvendig stress til hårstrå og så videre - det er en ond cirkel. Hår er ikke lavet til at have produkter siddende på det.
Vi opdagede, at hår, der ser godt ud, ikke nødvendigvis betyder, at håret føles godt – og at sundt hår har brug for mindre produkt.

 

 Skader behøver ikke at være permanente

K18 fornyer håret indefra for at helbrede skader ved at reparere de knækkede polypeptidkæder (keratinkæder), der er ansvarlige for hårets styrke og elasticitet. Dette genopretter styrke, blødhed, glathed og opspring for hår som nyt.


Videnskaben

Videnskaben er kompleks, men her er alt, hvad du behøver at vide om, hvorfor K18 er et videnskabeligt gennembrud - og hvordan det kan bringe beskadigede tråde tilbage til deres oprindelige, ungdommelige tilstand.

Når håret bliver beskadiget, svækkes polypeptidkæderne (keratinkæderne), der udgør den indre struktur af hårstrå, og de knækker. Til sammenhæng er der milliarder og atter milliarder af keratinkæder i et enkelt hårstrå. Når disse er beskadiget, bliver hårets kernestruktur kompromitteret, og som et resultat mister det sin styrke, elasticitet, elasticitet og glans. 

 

 

Opdagelsen

Vores svar på skadet hår? K18Peptide™. Når vi rejser ind i de inderste lag af hår for at nå kernepolypeptidkæderne (keratinkæder), er vores revolutionerende K18Peptide™ den helt rigtige størrelse og indhold til at passe ind og genforbinde ødelagte kæder. Og fordi vores peptide kan overprestere, som et resultat af denne genforbindelse, bliver alle forstyrrede disulfidbindinger også re-konformeret (gendannet).

 

Forskellen 

Vores peptide anvender biomimetik til at få arbejdet gjort. For at sige det enkelt: Biomimetik er praksis med at lære af og efterligne naturen. Man efterligner den naturlige struktur af keratinbyggesten (aminosyresekvenser), vores K18 bioaktive peptide genkendes som naturligt af håret.

Det vaskes heller ikke væk af vand eller shampoo som traditionelle bindemidler, hvilket gør K18 til en ægte, holdbar løsning til beskadigede tråde.

 

 

K18Peptide™

K18 peptide er et patenteret molekylære gennembrud som hårplejeindustrien har ventet på. Det er klinisk bevist at K18 kan vende skader på kun 4 minutter.

Blegemiddel + farve

Kemiske tjenester

 

Varme

 

Resultatet

Ved at reparere hårets strukturelle integritet, ikke kun ved midlertidigt at reparere bindinger, fornyer K18 styrke, blødhed og glathed for håret, der ser ud og føles som det gjorde i sin oprindelige, ubeskadigede tilstand.
Åh, og har vi nævnt - K18 tager behøver kun at arbejde i 4 minutter.

 

Har du nogen spørgsmål? 

Så har vi svarene

Der er alkohol i formlen. Er det ikke dårligt for mit hår?

 De tre alkoholer der findes i vores formel, arbejder sammen på et videnskabeligt niveau, for at åbne hårets skællag og fungerer som vehikel til at transportere vores peptide videre ind i de inderste lag, af hår for at nå ødelagte polypeptidkæder. Dette reparerer hårets strukturelle integritet, fornyer styrke, blødhed, glathed og opspring.

Hvorfor er det vigtigt at anvende K18 på rent hår?

 For at arbejde mest effektivt skal K18 være i stand til, at nå den inderste del af håret. Opbygning fra andre produkter kan sidde på håret, hvilket gør det svært for vores peptide at trænge igennem med fuld kraft. Rent hår sikrer, at K18 kan nå hele vejen til de indre lag, der når polypeptidkæderne (keratinkæder), og fornyer styrke og elasticitet, når det når dertil.

Hvorfor skal jeg springe balsam over, når jeg bruger K18?

 Traditionelle balsam dækker de ydre lag af hår, i et forsøg på at lappe skader. Dette forårsager også opbygning, hvilket gør det svært for vores peptide, at trænge igennem med fuld kraft. Klart og renset hår sikrer, at K18 kan nå hele vejen til de indre lag, der når polypeptidkæderne (keratinkæder), og fornyer styrke og elasticitet, når det når dertil.

 

Vores forskning

Forskning ledet af professor Artur M. Cavaco-Pauloat Center of Biological Engineering, University of Minho, og Solfarcos Technologies.