FAQ's

Hvordan virker K18?

K18 anvender et patenteret oligopeptid (K18Peptide™) der transporterer aminosyrer (der fungerer som hårets byggesten) ind i hårets indre struktur. Når den er inde i selve hårstrået går den unikke aminosyrekæde direkte ind og genopbygger den bærende struktur, samt de brudte disulfidbindinger inde i håret og erstatter dermed de tabte aminosyrer, og gendanner den ultimative styrke, modstandskraft og blødhed. 

Jeg farver ikke mit hår - Vil K18 stadig være gavnligt for mit hår?

Vi anbefaler det, da vores hår ikke kun bliver beskadiget af farve, men også af varme, sol, hårprodukter, vand og miljømæssige faktorer. 

K18 gendanner dit hårs sundhed og vender enhver skade - alt hår kan drage fordel af K18. 

Er K18 en erstatning for balsam?

K18's primære mål er, at gendanne hårets styrke og elasticitet ved at reparere de keratinkæder, der er beskadiget af blegning, farvning eller varme. 

Fordelene såsom at håret bliver lettere at redde ud er blot en ekstra bonus. Så længe du lader masken virke i 4 minutter, kan du tilføje yderligere leave-in conditioner efterfølgende, hvis dette ønskes. 

Hvis du skal anvende varmestyling i dit hår, efter du har brugt K18, så er det vigtigt at du anvender varmebeskyttelses efter den 4 minutters behandlingstid. 

Hvorfor skal jeg springe balsam over?

Du skal springe balsam over, da K18 er mest effektivt på helt rent og håndklædetørt hår. I balsam er der ofte tilføjet silikone og andre ingredienser, der danner en belægning på håret. Denne belægning forhindrer K18-peptiden i, at trænge ind i de ødelagte disulfidbindinger i cortex. 

Du kan vælge at bruge en balsam, når K18 har virket i alle 4 minutter. 

Hvorfor er det vigtigt at anvende K18 i rent hår?

Hvis du anvender produkter inden du anvender K18, kan du risikere at disse vil danne en barriere som vil ændre K18's effektivitet. Hvis du til hverdag bruger mange hårprodukter eller tørshampoo kan det være nødvendigt at bruge en afrensende shampoo, så K18 kan trænge ind i håret og du opnår de bedste resultater. 

Skal K18 påføres i tørt eller fugtigt hår? 

Du skal altid påføre K18 i håndklædetørt hår.  

Hvorfor anvendes K18 Mask på håndklædetørt hår?

K18peptidet er ikke i stand til, at regenerere bindinger i et hår der indeholder for meget vand. Dog skal håret været let fugtigt, for at produktet lettere kan trænge ind i håret.  

Hvorfor skal K18 masken ikke vaskes ud?

K18 er mere effektivt når den får lov til at sidde i håret. Formlen er let og arbejder inde i håret. Håret efterlades rent og let - også selvom du ikke skyller produktet ud. 

Kan jeg bruge stylingprodukter med K18? 

Du kan bruge stylingprodukter når de 4 minutters behandlingstid er gået.  

Hvad sker der, hvis jeg anvender stylingprodukter inden de 4 minutter er gået? 

Hvis du anvender stylingprodukter inden de 4 minutter er gået, vil det mindske effektiviteten af K18. 

Kan jeg bruge K18 hver dag?

Ved opstart på K18-behandling anbefales det, at anvende produktet de første 6 hårvaske, og herefter ved hver 3-4 hårvask for at opretholde det sundeste hår muligt. 

Vil K18 tynge mit hår?

Nej, formlen er let og arbejder inde i håret, så håret efterlades rent og let. Følg altid doseringsskema i forhold til hårets tykkelse og længde. 

Bliver K18 vasket ud? 

Nej, det er klinisk bevist at den styrkende og blødgørende effekt forbliver i håret, selv efter gentagne hårvask. 

Er K18 betegnet som et protein?

Nej, K18 er ikke en proteinbehandling. En ekstrem mængde protein er kun mulig når proteinerne er syntetiske. De kan blive overanvendt og skabe en ophobning i håret, hvilket vil resultere i sprødt og hårdt hår. K18 består af 13 aminosyrer der dannes til en bestemt form for peptidkæde. Denne teknologi regenererer disulfidbindingerne i håret.  

Kan K18 anvendes på en keratinbehandling?

Ja, K18 anvendes således ved keratinbehandling:
1. Forbered hår ved at fugte det let med en vandforstøver
(Når håret er fugtet let, har K18 mulighed for at trænge ind i hårstrået. Spray ”let” med en vandforstøver hen over kundens hoved). 
2. Påfør K18 Mist ved at spraye produktet på håret i sektioner.

  • Fint til normalt hår inddeles i 4 sektioner. Kraftigt hår inddeles i 6–8 sektioner.
  • Mængden af sprays afhænger af hårlængde og tykkelse. 

3. Vent 4 minutter. Håret skal ikke skylles. 
4. Udfør behandlingsinstrukser 1 – 7 gange.
5. Påfør keratinbehandling som normalt. 

* Bemærk, at keratinbehandlinger fungerer som et laminat på håret. Vi anbefaler ikke at bruge K18-masken umiddelbart efter keratinbehandling, da den er ineffektiv. Vent 3-4 vaske inden påføring af K18 Mask - enten i salonen eller derhjemme.

Er K18 økologisk? 

K18 er ikke økologisk, da kun naturlige ingredienser kan certificeres som økologisk. K18 anvender både naturlig og syntetiske ingredienser, da vi prioriterer renlighed og sikkerhed. 

Må man bruge K18 som gravid?

Selvom K18 er fri for sulfater, parabener, phtalater, silikoner, kunstige farver, natriumchlorid og formaldehyde anbefaler vi, at man konsulterer med sin læge, da det vil være forskelligt hvad der anbefales. 

Hvad med allergier? 

K18 er fri for sulfater, parabener, phthalater, silikoner, kunstige farver, natriumchlorid, formaldehyder og er vegansk. Kontakt din læge, hvis du er i tvivl. 

Jeg har bemærket, at hvede er på ingredienslisten. Kan jeg bruge K18 hvis jeg har en hvedeallergi? 

Kontakt din læge, inden du bruger K18, hvis du har en hvedeallergi.

Jeg har bemærket at der er alkohol i K18's formular - Er det ikke dårligt for håret?

I kemi bruges betegnelse "alkohol" til at beskrive en bred vifte af organiske forbindelser. Selvom ingredienserne har "alkohol" i navnet, reagerer de alle forskelligt og har forskellige funktioner i formlen. Mange af dem er forskellige i udseende og funktion fra denatureret eller isopropylalkohol.

Denatureret alkohol anvendes i K18 fordi den åbner keratinens porøse strukture, og hjælper med at levere peptidet til hårets beskadiget steder.

Isopropylalkohol anvendes på et meget lavt niveau (ca. 0,5%) i K18 Mask. Det er en del af ingrediensblandingen, men det føjes ikke direkte til formlen. Det fungerer som et opløsningmiddel ved at gøre konditioneringsmidlerne i stand til at blande sig med fomuleringerne. 

Cetearylalkohol er en feddalkohol med en vokslignende konsistent. Den bruges ofte i formler indenfor balsam på grund af dets egenskaber, såsom udjævning og blødgøring. Den indeholder ikke ethanol og bruges derfor i produkter, der markedsføres som alkoholfri. 

Benzylalkohol er en aromatisk alkohol, der anvendes ved 0,5% i formlerne og fungerer som konserveringsmiddel. Den indeholder ikke ethanol og bruges derfor i produkter, der markedsføres som alkoholfri.