Om K18

Vi er på en mission for at befri hårpleje

Vi er på en mission for at frigøre udtryk. At gøre det umulige muligt med den rigtige teknologi. At opbygge et fællesskab af fremadstormende tænkere, risikotagere og rabaldere. At bringe frygtløs innovation frem og skubbe grænser forbi, hvor vi troede, de kunne gå.

Vi gør tingene anderledes

Indtil nu er hårplejeprodukter faldet i to kategorier: konditionerende behandlinger, der dækker håret, giver overfladisk hydrering og glans, eller reparerer behandlinger, der arbejder på at lappe skader som intern lim, hvilket giver midlertidige resultater. Så i stedet for at bygge vores brand på buzzwords og overbevisninger fra fortiden, tog vi bioteknologiens radikale vej for at udvikle K18 Hair.

Vi tror på:

• Hvis vi forstår hårets biologi, kan vi ændre det
• Fornyelsen i dit hår kan give dig modet til at forny dig selv
• Ungdomligt hår behøver ikke være forbeholdt de unge
• Vi er kun så stærke som vores forbindelser
• Tendenser er midlertidige, det burde skader på håret også være
• Hårpleje behøver ikke at være kompliceret

 

Vores effekt starter i salonen

Vores ekspert fællesskab viderebringer vores budskab utallige lande over hele kloden. De hjælper os med at omskrive reglerne for hårpleje og fungerer som tankeledere, budskabshåndhævere og influencers bag K18 Hair.

 

 Et stort fællesskab 

I Danmark er der et stort fællesskab af K18 saloner, som anvender serien i deres behandlinger samt forhandler det til deres kunder, så de kan fortsætte med at arbejde med K18 derhjemme. 

Helt præcist kan man finde 252 saloner i Danmark der anvender og sælger K18 regimet.